sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Ootko pinnallinen? Ajatteletko koskaan millainen ihminen on ulkonäön perusteella, etkä katso pintaa syvemmälle? Miks? Olisiko susta kiva, jos joku ei tutustuis suhun sen takii et pukeudut jotenkin?

Oikeesti mua nyt alko niin kyrsii ihmisten liiallinen pinnallisuus! Ei kukaan meistä voi tietää millanen ihminen pukeutumisen perusteella!

Joku hevari, eiks niistä heti aatella, että ne on kauheita raggareita. Ihan varmasti siellä on sellasia ihmisiä, jotka on sisältä todella pehmeitä, muita huomioonottavia, sulosia.

Kiltin näkönen tyttö, pukeutuu todella siististi.Söpö, ajatellaan, että on varmaan todella kiltti! Ihan varmasti joku sellanen, poltaa, juo, rettelöi, ei oo niin kiva kun vois luulla. Selkään puukottaja.

Pinnallisuuteen ei liity vain pukeutuminen, vain se, että joku ihminen kertoo toiselle, että joo toi on tollanen. JA se toinen uskoo sen, eikä ota selvää onko sellanen mitä kaveri kerto! Laitetaan ennakkoluuloja, mutta oikeasti jos tutustuisit voisit saada siitä parhaan ystävän. Erilaisuus sitä paitsi täydentää!

Ihmiset oikeesti tunkekaa pinnallisuus, maanvakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti